Мотоблоки – багатофункціональна, продуктивна техніка для обробки землі

0 Comments

Універсальна механізована техніка – мотоблок – використовується для виконання трудомістких аграрних робіт. Продуктивне, багатофункціональне обладнання дозволяє виконати безліч завдань з обробітку ґрунту – це оранка, культивація, боронування, посадка, збирання врожаю тощо. Вибрати мотоблок та дізнатися ціну можна в інтернет-магазині agrotech-trading.com.ua.

Мотоблоки: види та характеристики

Мотоблоки доступні у розмірах від компактного та легкого з 23 см робочої ширини до важкої техніки з робочою шириною до 90 см. Види агрегатів:

  • легкі. Призначені для роботи на невеликих та середніх за площею ділянках – до 20 «соток». Такий тип обладнання дозволить легко маневрувати між рядами, видаляючи бур’яни;
  • середні за розмірами та вагою – оснащені двигунами потужністю 4-6 к.с., вага обладнання такого типу становить 45-60 кг, площа захвату – 40-85 см, глибина обробки – 25-28 см. Функціональне обладнання справляється з обробкою різних видів ґрунту;
  • мотоблоки важкого типу – важать більше 60 кг і оснащені двигуном потужністю 6 л.с. і більше.

Мотоблоки - багатофункціональна, продуктивна техніка для обробки землі

Перші два види мотоблоків за функціональними особливостями на порядок поступаються важким аналогам. Тяжкі агрегати оснащені повноцінною коробкою передач. Крім того, вони можуть оснащуватися додатковим обладнанням, яке дозволяє виконувати роботи, пов’язані не тільки з обробкою землі. Потужний мотоблок, оснащений певними додатковими пристроями, може перетворитися на снігоприбиральника, газонокосарку та обладнання іншого типу.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *